Mihai Motocu Management

NOA Business Advisors Ltd., London Office

NOA Business Advisors LTD, London Office

Cu o vastă experiență în a construi și crește companii și proiecte de scucces, Mihai este un antreprenor „de profesie cu experiență în industria IT&C și arii precum Video Streaming, Fintech și Security.

Pasionat de tehnologie și inovație, Mihai are un simț al predictibilității și al viziunii foarte dezvoltat, ceea ce îl determină să observe oportunitățile în orice direcție. În cei peste 17 ani de carieră ca antreprenor, Mihai a construit și vândut mai multe companii, iar experiența sa îl așează într-o poziție importantă de consultant de business.

Cu experiență în zona de tranzacții, dezvoltată exclusiv ca urmare a tranzacțiilor în care a fost implicat din poziție de vânzător sau investitor, Mihai este capabil să integreze viziunea proprie cu trend-ul pieței în consultanța pe care o oferă.

Mihai a avut ocazia să înțeleagă importanța sinergiilor potrivite, a compatibilității culturilor și a tuturor riscurilor dintr-o tranzactie și își propune să împărtășească această viziune cu toți clienții.

Mihai deține un Master în Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București și a absolvit Facultatea de Finanțe și Bănci din cadrul Universității Bogdan Vodă din Cluj-Napoca.