Lidia Terzea Management

Associate Tax Director

Lidia este Associate Director în cadrul NOA – Tax Advisors şi are o experiență profesională considerabilă în domeniul consultanței fiscale, experiență acumulată în cadrul unor societăți de consultanță de renume, atât în ceea ce privește taxele directe, cât și taxele indirecte.

Pe parcursul activității profesionale, Lidia a oferit consultanță fiscală punctuală, a luat parte la revizii fiscale, a fost implicată în proiecte de due dilligence, a oferit asistență în proiecte privind obținerea Soluțiilor Fiscale Individuale Anticipate și are experiență în întocmirea dosarelor de prețuri de transfer.

Printre industriile în care Lidia a acumulat experiență profesională în domeniul fiscal putem menționa: industria energetică, industria farmaceutică, industria IT, industria retail şi industria imobiliară.

Lidia este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România și este licențiată a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București, instituție în cadrul căreia a urmat ulterior masterul în Audit Financiar și Consiliere.