Am creat NOA cu un spirit independent, contemporan, conectat la prezentul viu ca să oferim liderilor companiilor vizionare tot suportul în luarea deciziilor. Când au nevoie, cum au nevoie. Peste 100 de companii locale și internaționale, din industrii precum tehnologie, infrastructură, FMCG și retail sunt clienți NOA.

Într-o lumea bazată pe quarters, privim relațiile pe termen lung, iar asta ne diferențiază. Ne permitem să construim relații pe termen lung pentru că suntem independenți. Suntem alături de afaceri ambițioase și mai ales, alături de liderii lor.

Inovația și gândirea holistică reprezintă baza conceptuală pe care am creat NOA. Clienții au nevoie de un partener care tratează în integralitate și businessul și aspirațiile lor.

Nu întâmplător, la doar un an după ce am fondat NOA, am deschis primul nostru birou în afara României, la Londra.

În acest moment, NOA operează din trei sedii la București, Cluj-Napoca și Londra. Poți afla mai multe despre noi și despre cultura noastră dacă ne faci o vizită. Te așteptăm!

Încrederea este ingredientul cheie cu care construim relațiile cu clienții noștri. Dăm încredere, oferim experiență prestigioasă în toate punctele colaborării, în soluțiile noastre, ne adaptăm, facem the extra mile și primim încredere.

echipa NOA

Otilia Pețu

Fondatoare NOA / Managing Partner

Mircea Dumitrașcu

Fondator NOA / Partner

Mihai Motocu

NOA Business Advisors Ltd., London Office

Lidia Terzea

Partner

Maria Pascu

Senior Tax Manager

Grigore Constantinescu

Partner – Internal Audit

Adriana Ababei

Assistant Manager

Andra Bejan

Senior Tax Consultant

Rodica Manole

Senior Tax Consultant

Elena Zaman

Senior Internal Auditor

Bianca Botea

Senior Internal Auditor

Anastasia Vlădeanu

Internal Auditor

Raluca Vlad

Business Office&Compliance Manager

testimoniale din partea clienților noștri

testimoniale slider - 1_img
testimoniale slider - 2_img