Despre noi

Noi suntem NOA și credem într-un concept simplu: “Balance in business” (echilibru în afaceri), pe care îl punem în practică atât în modul în care ne desfășurăm activitatea, cât și în soluțiile concrete, eficiente și personalizate, pe care le oferim clienților noștri.

Suntem experți în consultanță fiscală, consultanță în business, audit intern și financiar și oferim asistență în business-ul vostru. Astfel, am luat naștere cu un nucleu de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în domeniul consultanței financiare, fiscale, juridice și de business și ne-am dezvoltat pe două dimensiuni: NOA Tax Advisors și NOA Audit & Assurance.

NOA este mai mult decât o firmă de consultanță, suntem un partener experimentat și specializat pentru clienții noștri.

“Ne asumăm misiunea de a investi permanent în dezvoltarea expertizei echipei noastre, de a fi la curent cu cele mai noi tendințe la nivel global, de a aprofunda noi domenii și de a ne auto-depăși. Doar așa putem oferi cele mai bune servicii și soluții clienților noștri.”

Anul 2021 a fost momentul în care NOA a pus un steag al prezenței și în afara României, astfel că a luat naștere biroul local din Londra, în spiritul apropierii de clienții cu activități pe relația România – Regatul Unit al Marii Britanii.

Prin această prezență, NOA a construit puntea între clienți si parteneri cu obiective comune ce gravitează în jurul celor două jurisdicții, reprezentând totodată elementul care completează serviciile din arealul M&A prin apropierea de jucători importanți din mediul investițional.