Corporate Concierge

Concierge by NOA este soluția premium de economisire a timpului pe care NOA a lansat-o din dorința de a oferi un maximum de utilitate top managementului companiilor.

Serviciul este adresat companiilor sau persoanelor fizice din managementul companiilor care doresc sa reducă consumul celei mai de preț resurse – timpul.

Concierge by NOA, aduce împreuna o echipă dedicată ce vă poate asista în toate demersurile relaționate cu o serie de autorități publice, câștigându-vă timpul petrecut cu depunerea sau ridicarea unor documente, deplasări către autorităție publice din București și din țară. Mai mult, acolo unde este necesar, echipa de consultanți NOA poate oferi asistență tehnică, de specialitate, pentru aspecte procedurale născute în relație cu autoritățile publice române – consultanță juridică, fiscală, financiară, etc.

Oficiul Național al Registrului Comerțului

În relație cu ONRC vă putem asista în orice tip de demers, inclusiv pregătirea documentelor pentru orice tip de acțiune ce trebuie întreprinsă: înființări firme, actualizări documente societare, cooptare noi asociați, actualizare sediu social, etc.

Direcția de Taxe și Impozite Locale

În relație cu DITL vă putem asista în orice tip de demers, inclusiv pregătirea documentelor pentru orice tip de acțiune ce trebuie întreprinsă: eliberări certificate de atestare fiscală, înmatricularea flotelor de vehicule, aspecte ce țin de impozitarea mijloacelor de transport sau a activelor imobiliare.

Direcția Generală a Vămilor

În relație cu DGV vă putem asista în orice tip de demers, inclusiv pregătirea documentelor pentru orice tip de acțiune ce trebuie întreprinsă, mai puțin activități specifice comisionarilor vamali: depunere sau ridicare documente, discuții cu reprezentanții birourilor vamale, etc.

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor

În relație cu DRPCIV vă putem asista în orice tip de demers, inclusiv pregătirea documentelor pentru orice tip de acțiune ce trebuie întreprinsă, mai ales în cazul înmatriculărilor unor flote de vehicule (achiziiții noi, preluări vehicule în cadrul unor operațiuni de reorganizare – fuziuni, divizări, transfer de active, etc.)

Autorități publice române

Concierge by NOA vă poate asista în relație cu orice autoritate publică română pentru proiecte specifice în funcție de nevoile dumneavoastră, precum: Primării, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Ministerul Finanțelor Publice (MFP), Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM).