Mircea Dumitrașcu Partner

Fondator NOA / Partner

Mircea asigură conducerea operațională a grupului NOA și contribuie la dezvoltarea liniilor de business, oferindu-le clienților NOA vasta sa experiență în domeniul fiscalității și strategiei de business.

Mircea coordonează proiecte de anvergură în domeniul fiscal. Cu experiență de leadership multisciplinar, el coordonează echipe formate din specialități diverse din domeniul fiscalității, integrând, la nevoie, consultanță legală și evaluatori.

De-a lungul carierei sale, a luat parte la revizii fiscale, proiecte de due dilligence și M&A, a oferit asistenţă în cadrul proceselor de înregistrare și autorizare fiscală (înregistrare în scopuri de TVA, obținere de certificat AEO, autorizări specifice legislației de accize – antrepozit fiscal, destinatar înregistrat, etc.). A fost implicat în proiecte ce au vizat modificarea legislației fiscale.

Mircea este des invitat la evenimentele industriei ca speaker și realizează împreună cu Camere de Comerț bilaterale conferințe și cursuri pe teme fiscale.