2021 – Despre taxe și audit intern în an de relansare economică

Descriere webinar

După un an 2020 special pentru întreg mediul de afaceri din România, un an în care managementul companiilor a fost nevoit să se adapteze la noi situații pentru a face față contextului economic, anul 2021 vine cu noi provocări, dar și oportunități pentru companiile românești din perspectiva taxelor și a relației cu autoritățile fiscale. Totodată, acest context poate însemna și o redefinire a funcției de audit intern.

Pentru a dezbate aceste subiecte, consultanții NOA vă invită să participați la un WEBINAR adresat membrilor AIPROM (Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România), în cadrul căruia se vor trata aspecte ce țin de gestionarea inspecțiilor fiscale, se vor trata cele mai relevante subiecte fiscale și contabile ale momentului și se va discuta pe marginea rolului auditului intern.

Webinarul nu are implicații financiare și este pregătit în linie cu specificul industriei în care activează membrii AIPROM.

Tematică webinar

În cadrul acestui webinar, vom prezenta aspecte practice despre:

 • noutăți fiscale de interes pentru membrii AIPROM;
 • aspecte contabile și fiscale de avut în vedere în industria în care membrii AIPROM activează;
 • impactul prețurilor de transfer;
 • rolul auditului intern, metodologia de auditare și avantajele funcției de audit intern;
 • cum trebuie să se pregătească companiile pentru un eventual control fiscale, care este abordarea autorităților fiscal, care sunt cele mai întâlnite subiecte verificate de organele de control, dar și care sunt cele mai importante 10 acțiuni pe care trebuie să le întreprindă companiile în contextul unei inspecții fiscale.

Lectori

Lectorii webinarului sunt prezentați mai jos. Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre ei parcurgeți secțiunea bios prin accesarea fotografiei de profil

Mircea Dumitrașcu

Fondator NOA / Partner

Maria Pascu

Senior Tax Manager

Lidia Terzea

Associate Tax Director

Grigore Constantinescu

Partner – Internal Audit

Cine este NOA?

Noi suntem NOA și credem într-un concept simplu: “Balance in business” (echilibru în afaceri), pe care îl punem în practică atât în modul în care ne desfășurăm activitatea, cât și în soluțiile concrete, eficiente și personalizate, pe care le oferim clienților noștri.

NOA are la bază un nucleu de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în domeniile în care ne desfășurăm activitatea și cu un portofoliu de clienți de top.

Suntem experți în consultanță fiscală, consultanță în business, audit intern și financiar și oferim asistență în business-ul clienților.

NOA crede în calitatea serviciilor și în outstanding client experience (definită prin încredere, comunicare deschisă, empatie, soluții inovatoare). Oferim consultanță tailor made pentru fiecare client și proiect în parte.

“Suntem alături de orice companie aflată în continuă dezvoltare și reinventare și ne concentrăm ca experiența clienților noștri să le trezească acestora sentimentul de siguranță și încredere.”

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

  Coordonate

  Dată webinar: 14 iulie 2021
  Ora: 10:00
  Durată: maximum 4 ore
  Platformă: ZOOM (veți primi link-ul de acces după înscriere)

  Agendă

  1. Noutăți fiscale și aspecte specifice industriei – modificări fiscale recente, telemunca, aspecte
   contabile și fiscale;
  2. Prețuri de transfer – obligații, metodologie, tips&tricks;
  3. Auditul intern – obligații, metodologie, avantaje, tips&tricks;
  4. Inspecția fiscală – cum să ne pregătim pentru inspecție, tematici de control, tips&tricks.

  Detalii

  Webinarul va avea o durată de maximum 4 ore, iar pe tot parcursul acestuia, participanții pot adresa întrebări ce vor fi comentate de către lectori.

  Webinarul se adresează Directorilor Generali, Directorilor Financiari sau Directorilor Economici, precum și colegilor din departamentul financiar-contabil.