Descriere webinar

Pentru al doilea an consecutiv, NOA Group organizează webinarul cu teme privind fiscalitatea și auditul intern, dedicat comunităților de business din România – asociații profesionale și camere bilaterale.

Vă invităm să participați la acest webinar organizat în data de 2 noiembrie 2022, în intervalul 10:00 – 12:30 live prin zoom.

Webinarul își propune să treacă în revistă cele mai importante modificări fiscale, aspecte ce ar trebui luate în calcul la închiderea exercițiului financiar, stabilirea politicilor de prețuri de transfer, dar și cele mai importante direcții de îmbunătățire a proceselor și procedurilor interne în contextul auditului intern.

Participarea nu are implicații financiare, iar pentru înscriere vă încurajăm să folosiți formularul de mai jos:

Tematică webinar

În cadrul acestui webinar, vom prezenta aspecte practice despre:

 • noutăți fiscale importante care au fost publicate în cursul anului;
 • aspecte contabile și fiscale de avut în vedere în contextul închiderii anului financiar;
 • impactul prețurilor de transfer și aspecte privind politicile de prețuri de transfer la nivelul companiilor;
 • rolul auditului intern, studii de caz în funcția de audit intern;

Lectori

Lectorii webinarului sunt prezentați mai jos. Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre ei parcurgeți secțiunea Bios prin accesarea fotografiei de profil.

Mircea Dumitrașcu

Fondator NOA / Partner

Grigore Constantinescu

Partner – Internal Audit

Lidia Terzea

Associate Tax Director

Maria Pascu

Senior Tax Manager

Cine este NOA?

NOA Group este o companie care ofera servicii de înaltă expertiză în aria consultanței de business, consultanței fiscale, consultanței în prețuri de transfer, dar și a auditului intern.

NOA are la bază un nucleu de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în domenii precum: consultanță fiscală, prețuri de transfer, consultanță în business și audit intern.

 

“Suntem alături de orice companie aflată în continuă dezvoltare și reinventare și ne concentrăm ca experiența clienților noștri să le trezească acestora sentimentul de siguranță și încredere.”

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

  Coordonate

  Dată webinar: 2 Noiembrie 2022
  Ora: 10:00 – 12:30
  Limbă webinar: Română
  Platformă: ZOOM (veți primi link-ul de acces după înscriere)

  Agendă

  1. Noutăți fiscale și aspecte importante pentru închiderea anului financiar – modificări fiscale recente, aspecte contabile și fiscale;
  2. Prețuri de transfer – impactul prețurilor de transfer, cum se construiește o politică de prețuri de transfer sănătoasă;
  3. Auditul intern – rol, importanța matricei riscurilor, proceduri privind combatarea spălării banilor;
  4. Q&A – sesiune în cadrul căreia vom răspunde la întrebări tehnice lansate de public.

  Detalii

  Conținutul webinarului este dedicat persoanelor din middle & top management din cadrul departamentului financiar-contabil (e.g. contabil șef, directori financiari, directori economici), controlling, audit intern așa că vă încurajăm să înaintați această invitație către colegii din departamentele amintite.